30 YIL ÖNCE ÇAYIROVA'YI PLANLAMIŞLARDI ŞİMDİ GEBZE'DELER

Siyaset 09.05.2024 - 08:59, Güncelleme: 09.05.2024 - 09:19
 

30 YIL ÖNCE ÇAYIROVA'YI PLANLAMIŞLARDI ŞİMDİ GEBZE'DELER

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
1994 yerel seçimlerinde Refah Partisinden Çayırova Belediye Başkanı seçilen Yaşar Alkan, Çayırova'nın İmar Planlamasını, Haritave Kadastro alanında ortaklaşa çalışan Harita Kadastro Yüksek Mühendisleri İlyas Şeker ve Zinnur Büyükgöz'e yaptırtmıştı.. Aynı zamanda Erzurum'dan hemşeri olan İlyas Şeker ve Zinnur Büyükgöz sadece ticaret alanında değil, siyaset alanında da hep birlikte hareket ettiler. İkisi de Refah, Fazilet ve Saadet Partisinin akabinde Ak Parti'de siyasetlerine devam ediyorlar.. İlyas Şeker üç dönem Ak Parti Kocaeli milletvekilliğinin ardından şimdi Ak Parti MKYK üyesi olarak aktif siyasetine devam ederken, Zinnur Büyükgöz'de 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ak Partiden ikinci kez Gebze Belediye Başkanı seçildi.. İlyas Şeker dün Gebze'ye gelerek hemşerisi ve arkadaşı Zinnur Büyükgöz'ü makamında ziyaret ederek tebrik edip, hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra o anları sosyal medtadan "2024-2029 döneminde Gebze belediye başkanımız Zinnur Büyükgöz'ü ziyaret ederek kendilerini tebrik ettim. Halka hizmet hakka hizmettir düsturuyla çalışacak olan başkanlarımızın Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah." sözleri ile paylaştı.. Evet 30 yıl öncesinde ticareten ve siyaseten yol arkadaşları olan İlyas Şeker ve Zinnur Büyükgöz, 30 yıl sonrasında da siyaseten yol arkadaşlıklarını sürdürmeye devam ediyorlar..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

1994 yerel seçimlerinde Refah Partisinden Çayırova Belediye Başkanı seçilen Yaşar Alkan, Çayırova'nın İmar Planlamasını, Haritave Kadastro alanında ortaklaşa çalışan Harita Kadastro Yüksek Mühendisleri İlyas Şeker ve Zinnur Büyükgöz'e yaptırtmıştı..

Aynı zamanda Erzurum'dan hemşeri olan İlyas Şeker ve Zinnur Büyükgöz sadece ticaret alanında değil, siyaset alanında da hep birlikte hareket ettiler. İkisi de Refah, Fazilet ve Saadet Partisinin akabinde Ak Parti'de siyasetlerine devam ediyorlar..

İlyas Şeker üç dönem Ak Parti Kocaeli milletvekilliğinin ardından şimdi Ak Parti MKYK üyesi olarak aktif siyasetine devam ederken, Zinnur Büyükgöz'de 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ak Partiden ikinci kez Gebze Belediye Başkanı seçildi..

İlyas Şeker dün Gebze'ye gelerek hemşerisi ve arkadaşı Zinnur Büyükgöz'ü makamında ziyaret ederek tebrik edip, hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra o anları sosyal medtadan "2024-2029 döneminde Gebze belediye başkanımız Zinnur Büyükgöz'ü ziyaret ederek kendilerini tebrik ettim. Halka hizmet hakka hizmettir düsturuyla çalışacak olan başkanlarımızın Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah." sözleri ile paylaştı..

Evet 30 yıl öncesinde ticareten ve siyaseten yol arkadaşları olan İlyas Şeker ve Zinnur Büyükgöz, 30 yıl sonrasında da siyaseten yol arkadaşlıklarını sürdürmeye devam ediyorlar..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.