30 Ağustos Zafer Bayramı, Darıca'da coşkuyla kutlandı

Güncel 30.08.2024 - 15:14, Güncelleme: 30.08.2024 - 15:27
 

30 Ağustos Zafer Bayramı, Darıca'da coşkuyla kutlandı

KOCAELİ HABERİ
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Darıca'da ilk tören Darıca sahilde bulunan Atatürk anıtında gerçekleşirildi.. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Çelenk sunma törenine Kaymakam Yüksel Kara ve Başkan Muzaffer Bıyık'ın yanı sıra Darıca ilçe protokolu, Ak Parti Darıca ilçe başkanı Köksal Şakar , CHP Darıca ilçe başkanı Hüseyin Cihan Özaltan ve diğer siyasi parti temsilcileri, gaziler ve ilçe halkı katılım sağladı.. Çelenk sunma töreni ve günün anlamını anlatan konuşmaların ardından Kaymakam Yüksel Kara ve Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık katılımcılarla sohbet ettiler, günün anısına fotoğraflar çektirdiler. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ayrıca yaptığı sosyal medya paylaşımında "1071 yılında Sultan Alparslan’ın yurt ettiği, 1922 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde milletçe Türk diyarı ve Türk vatanı olduğunu tüm cihana ispat ettiğimiz Anadolu topraklarında yine bir Zafer Bayramı yaşıyor olmanın gururunu paylaşıyoruz. Bu toprakları bizlerin vatanı yapan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor, her birini saygı ve minnetle anıyorum." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Darıca'da ilk tören Darıca sahilde bulunan Atatürk anıtında gerçekleşirildi..

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Çelenk sunma törenine Kaymakam Yüksel Kara ve Başkan Muzaffer Bıyık'ın yanı sıra Darıca ilçe protokolu, Ak Parti Darıca ilçe başkanı Köksal Şakar , CHP Darıca ilçe başkanı Hüseyin Cihan Özaltan ve diğer siyasi parti temsilcileri, gaziler ve ilçe halkı katılım sağladı..

Çelenk sunma töreni ve günün anlamını anlatan konuşmaların ardından Kaymakam Yüksel Kara ve Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık katılımcılarla sohbet ettiler, günün anısına fotoğraflar çektirdiler.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ayrıca yaptığı sosyal medya paylaşımında "1071 yılında Sultan Alparslan’ın yurt ettiği, 1922 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde milletçe Türk diyarı ve Türk vatanı olduğunu tüm cihana ispat ettiğimiz Anadolu topraklarında yine bir Zafer Bayramı yaşıyor olmanın gururunu paylaşıyoruz. Bu toprakları bizlerin vatanı yapan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor, her birini saygı ve minnetle anıyorum." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.